Loading...
Frokostordning2018-11-26T15:29:56+00:00

Frokostordning fra 35,- pr. person

Rabat ved større leveringer.

– 3 typer skiftende pålæg med passende tilbehør

– 2 blandede salater

– Salatbar med 4 faste salater og 2 skiftende

– Hjemmelavet dressing 2 gange om ugen

– Hjemmebagt langtidshævet madbrød

– Rugbrød i skiver med økologisk smør

– Ad libitum balsamico, olivenolie, croutons og ristede kerner

Minimum 15 kuverter. 

Dagens varme ret: +15 kr

“Sødt” en gang om ugen: 5 kr

Ekstra pålæg: +5 kr

Ostefad+5 kr 

En skræddersyet frokostordning for din virksomhed
– fra kun 35,- pr. person!

I Det Smagsfulde Køkken lægges vægt på gode råvarer og en smagfuld frokost. Et udvalg af lækre og indbydende retter som medarbejderne vil elske.

Maden er som udgangspunkt lavet efter de 10 kostråd, men hvis der skal bruges fløde eller smør viger vi heller ikke tilbage fra det.

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring inden for frokostløsninger. Med en bred baggrund der bla. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers, er I sikret en velsmagende og varieret frokostløsning.

Kontakt os gerne lige her. Vi leverer naturligvis også gerne til fester, møder og andre arrangementer.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt os i dag ved at udfylde formularen. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at skræddersy den perfekte frokostordning til jeres firma.

– Vi tilbyder at levere en lækker og sund frokost til jer hver dag

– Vi producerer høj kvalitet til en fornuftig pris, uden fordyrende mellemled

– Vi er et stabilt firma med få kunder, så ingen bliver ”et nummer i køen”

– Vi prioriterer den direkte kontakt højt. Det gør, at vi løbende kan justere efter jeres lyst, økonomi og behov

– Vi er fleksible omkring skiftende antal spisende personer

– Vi tager udgangspunkt i klassiske genkendelige retter fra ind og udland, med fokus på den gode smag

Kontakt os her

– eller ring til køkkenchef Anders Thorvaldsen på telefon 53 63 56 14

Uge 48 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Varmt

Asiatisk nakkekam med grøntsauté, grillede citroner og ris

Fiskefrikadeller med dildkartofler, citron og tartaresauce,

Biksemad med hjemmesyltede rødbeder, HP og estragonsauce.

Lasagne.

Coq au vin på hvidvin. Vilde grønsagsris.

4 x pålæg

Torskerogn med remoulade, dild og citron

Cervelatpølse med oliven og syltet rødløg.

Rullepølse med sky og rå løg.

Vitello tonnato.

Kogte æg med estragonmayonnaise, dild og cherrytomater.

Oksesteg med ribsgelé, flødepeberrod og pickles.

Lun leverpostej med bacon og ristede svampe.

Røget nakke med æble/løgchutney.

Marineret sild med rå løg, kapers og karse.

Dyrlægens natmad.

Parmaskinke med netmelon og basilikum.

Medister med æbletimiankompot og hjemmesyltede rødbeder.

Røget makrel med radiser, karse og æggestand.

Krosalami med ristede løg og remoulade.

Landskinke med italiensk salat.

Okseterrine med æblechutney og peberrod.

Makrelsalat med hjemmerørt mayonnaise.

Oksesteg peberrod og bagte tomater.

Charcuterifad.

Ribbensteg med appelsin og asier.

Bl salat x 2

Fransk kartoffelsalat med æg, grov sennepsvinaigrette og friske krydderurter.

Blommetomat, parmesandressing, grønne bønner, oliven og bacon

Gule beder med grov urteemulsion, dampet porre og krydderurter.

Ristet blomkål med karry, sort sesam, frisk krydderurter og syltede rødløg

Marineret rødkål med appelsiner, græskarkerner og ricotta.

Kikærtesalat ala humus.

Bagte tomater med mango og basilikum.

Lyndampet rosenkål med citronvinaigrette, spæd spinat, tranebær og sort sesam.

Bagte rødbeder, balsamicoglace, peberrod rucola og blommer.

Blomkålscouccous med tranebær, citron og frisk dild.

Ost/sødt

Dressing: cremefraichedressing med purløg

2 x ost: Sort Castello med rosmarinhonning.

Fransk landbrie med solbærsyltetøj.

Sødt: Kærnemælks panna cotta med skovbærcoulis og citronmelisse

Dressing: Thousand island

2 x ost: Emmentaler i stave med blå druer.

Rørt friskost med havtorngelé.

Fast salatbar: spæd salat, revet gulerod, majs, ærter, tomat, agurk

Ad libitum: økologisk smør, olivenolie, balsamico ristede kerner og croutons.