aftensmad

Vi serverer desværre ikke aftensmad fra Smørrebrødsbutikken i Glostrup for tiden. Når vi starter igen kan det ses på: Facebook.com/Detsmagsfuldekoekken.dk/
Se menuBestil her

Aftensmad menu

Træt af pizza? GOD OG SUND AFTENSMAD. LETTERE BLIVER DET IKKE.

Vil du høre mere så gå ind på vores facebookside: https://www.facebook.com/DetSmagsfuldeKoekken.dk/ og se ugens menu. Maden kan hentes direkte i butikken eller bestilles på Hungry.dk, hvis man ønsker udbringninig.

 

aftensmad fra 69kr

Vi laver en varm ret med tilbehør, hver dag fra mandag til fredag. Der er også mulighed for at købe fryseretter til weekenden eller andre formål.

Aftensmad til hele Storkøbenhavn og Midtsjælland

Skal firmaet arbejde over. Får I hele familien på besøg i længere tid. Skal hele sportsklubben mødes. Skal ungerne på lejrtur. Anledningerne kan være mange. Under alle omstændigheder kan vi levere veltilberedt, sund og velsmagende aftensmad til en pris hvor alle kan være med.

Vi lader årstidens gode råvarer sætte menuen

Med vores aftensmad er I sikret en god og sund aftensmad. Vi tager udgangspunkt i de helt almindelig yndlingretter. I kan med god samvittighed servere vores aftensmad.

Aftensmad til alle typer arrangementer

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere aftensmad til jer eller jeres arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.