Vegansk Menu

Fra: 179kr

Fordi det giver mening og vi alle skal passe på jorden!

Se menuBestil her

Vegansk catering

 Det er med stor glæde at vi kan mærke en markant stigning i interessen for vegansk mad. Da vi alle har en interesse i at skåne vores planet mest muligt, er det jo helt klart den rigtige vej at gå. Heldigvis behøver det ikke at være trist og kedeligt at spise vegansk og vi har lavet et lækkert udvalg af retter der også gerne skulle falde i carnivorernes smag.

Da vi laver alt fra bunden har vi desværre som udgangspunkt et minimum på 30 couverter. Dog tager vi meget gerne højde for vegansk mad til få couverter i forbindelse med levering af mad til vore andre menuer. 

Hos Det Smagsfulde Køkken kan vi levere vegansk catering til hele København. Vi brænder for det “grønne køkken”, og har derfor kreeret en vegansk menu, der både kan leveres som tilføjelse til vores andre menuer eller som en menu for sig selv.

Vil du høre mere eller bestille til dit kommende arrangement, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Vegansk menu 

Fra: 179kr

Minimum 30 couverter med mindre det er i forbindelse med andre menuer.

Stegt squash paneret med middelhavskrydderi. 

Confitterede jordskokker. 

Broccolisalat med blå druer, havtorn og urtedressing. 

Hummus. 

Lun salat af grillet blomkål med varme krydderier. 

Oliventapanade. 

Tapanade af soltørrede tomater. 

Aioli. (på kikærtevand)

Marinerede oliven. 

Langtidshævet brød.

Vegansk catering til hele Storkøbenhavn og Midtsjælland

Hos Det Smagsfulde Køkken leverer vi veganermenuer til hele København og Østsjælland. Når du bestiller vores veganske menu, kommer det altid anrettet på fade, så du skal gøre så lidt som overhovedet muligt. Det giver dig mulighed for at nyde arrangementet med dine gæster og ikke hele tiden skulle forholde dig til at skulle fylde op, holde øje med komfuret eller have stress i dagene op til.

Vores mål er at vise at vegansk mad kan være superlækkert og at man ikke behøver gå på kompromis med hverken smagen eller den kulinarisk oplevelse ved at vælge vegansk.

Når du bestiller vores veganske menuer, er du med til at nedbringe CO2-udledningen fordi vi baserer vores retter på planter i stedet for mælk, kød og smør

Glem alt om opvasken
Når du har bestilt catering fra Det Smagsfulde Køkken, behøver du ikke skænke opvasken en tanke. Når I er færdig med at spise, skal fadene bare placeres i de samme kasser, som de ankom i, så afhenter vi de beskidte fade og kasser, når det passer ind i dit skema.

Vi lader årstidens gode råvarer sætte menuen

Hos Det Smagsfulde Køkken har vi altid fokus på årstidens råvarer. Vi forsøger som udgangspunkt at sammensætte og kreere sæsonbaserede menuer og retter, der har noget til enhver smag. Vi er ikke bange for at eksperimentere med nye smage og råvarer, for hele tiden at holde det veganske køkken nyt og spændende. Med vegansk catering fra os, er du med andre ord garanteret, ikke at blive spist af med en kedelig grøn salat.

Ring til os i dag og få en snak med en af vores dygtige kokke om muligheden for at få skræddersyet en menu til dit kommende arrangement. Det giver dig muligheden for at servere præcis de retter, du ønsker. Vi kan kontaktes på tlf.53 63 56 14 eller i vores kontaktformular herunder.

Vegansk catering til alle typer arrangementer

Hos Det Smagsfulde Køkken brænder vi for at give dig og dine gæster den bedste veganske madoplevelse hver gang. Vi fremtryller veganske lækkerier med masser af smag, saft og kraft. Alle retter i vores veganske festmenu er naturligvis uden brug af animalske produkter, kød, fisk og skaldyr. Her får du udelukkende smagsoplevelser fra planteriget.

Uanset hvilket arrangement du skal afholde kan du få maden leveret vegansk. Vi har erfaring med både konfirmation, bryllup, reception og alt der imellem. Du er derfor garanteret, at jeres kødfri menu er velsmagende, frisk og der altid vil være noget til enhver smag.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere vegansk catering til dit selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.