Bestil Reception menu

fra 120 kr. pr. person.

Serveres med hjemmebagt langtidshævet flutes og smør.

 

Se menuBestil her

Menu 1: 120kr.

 Kyllinglever paté på crouton.

Kraftigt okseterrin med portvin og peberrod på pumpernikkel.
Spansk tortilla med timian og citron.
Lufttørret skinke med melon.
Frugtspyd med melon og blå druer.                                                     Emmentaler og druer på pind. 

Menu 2:  175kr. 

Ceviche(limemarineret laks), mango og sat avokado.
Kyllinglever paté på crouton.
Gravad okseinderlår med wasabicreme.
Små frikadeller..

Gorgonzola med havtorngelé.

Emmentaler med druer.

 Fransk landbrie med solbærsyltetøj.

Frugtspyd marineret i citrongræssirup.
Dadler med bluecheesecreme og bacon.

Butterdejssnitter med æblerosmarin og vanillecreme.

Saftig chokoladebrownie.

Tilvalg: 20kr. pr. stk.

Krabbesalat i bløde forårsruller.
Ceviche(limemarineret laks), mango og sat avokado.                           Kyllinglever paté på crouton.
Kraftigt okseterrin med portvin og peberrod på pumpernikkel.
Spansk tortilla med timian og citron.
Lufttørret skinke med melon.
Gravad okseinderlår med wasabicreme.
Mild rygeostecreme med brændt piment på pumpernikkel.
Vitello tonnato.
Små frikadeller.

Gedeost med rosmarinhonning.
Kyllingterrine med citron.
Havsalt (ost) med havtorngelé.

Manchego med kvædemarmelade.
Blåskimmel med rosmarinhonning.
Frugtspyd marineret i citrongræssirup.
Jordbær dyppet i chokolade.                                                                        Dadler med bluecheesecreme og bacon.
Butterdejssnitter med æblerosmarin og creme.

Tilvalg: 5kr.

Marinerede oliven: sorte og grønne med sten.

Soltørrede tomater og feta.

Soyaristede mandler: + 10kr

Oliventapanade.

Salsa verde.

Aioli.

 

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.