Mexicansk Menu

Fra: 199kr

Mexicansk buffet er altid dejligt. Uhøjtideligt i gode venners lag.

Se menuBestil her

Mexicansk menu

Tacos.

Wraps.

Chili con carne.

Krydrede ris.

Ærtemole.

Tomatsalsa.

Jalapenos

Chilidressing.

Revet ost.

Creme fraiche.

Majs.

Hakket agurk.

Icebergsalat

Langtidshævet brød.

Smør.

TILVALG:

Chicken mole: + 35kr

Krydret pulled pork: + 35kr

Bønnesalat: + 20kr

 

Bestil et spændende og kulinarisk event eller fest fra Det Smagsfulde Køkken. Uanset dit arrangement, så prøv et originalt og spændende tiltag. Vi tilbyder alt indenfor ægte mexicansk mad til firmaarrangementer, events, fest og selskaber. Få en bid af det ægte Mexico med kollegaer, familie og venner. Hos Det Smagsfulde Køkken krydrer vi dit arrangement og tilbyder en smag af det ægte mexicanske køkken. Vores menuer er originale, og alle vores råvarer er friske og tilberedt fra bunden.

 

 Det mexicanske køkken er et af de første fusionskøkkener i verden. Køkkenet er, ligesom dens indbyggere, en skøn blanding med indflydelse fra indiansk og spansk kultur.

Mexicansk catering til hele Storkøbenhavn og Midtsjælland

Hos Det Smagsfulde Køkken leverer vi Mexicanske menuer til hele København og Midtsjælland. Når du bestiller vores menuer, kommer det altid anrettet på fade, så du skal gøre så lidt som overhovedet muligt. Det giver dig mulighed for at nyde arrangementet med dine gæster og ikke hele tiden skulle forholde dig til at skulle fylde op, holde øje med komfuret eller have stress i dagene op til.

Glem alt om opvasken
Når du har bestilt mad fra Det Smagsfulde Køkken, behøver du ikke at tænke på opvasken. Når I er færdig med at spise, skal fadene bare placeres i de samme kasser, som de ankom i, så afhenter vi de beskidte fade og kasser, når det passer ind i jeres skema.

Stor fleksibilitet

Mange små valgmuligheder kan være besværligt, men det tager vi os af. I skal blot sætte de mange delikatesser på bordet og nyde de forskellige og dejlige smage.

Ring til os i dag og få en snak med en af vores dygtige kokke om muligheden for at få skræddersyet en menu til dit kommende arrangement. Det giver dig muligheden for at servere præcis de retter, du ønsker. Vi kan kontaktes på tlf.53 63 56 14 eller i vores kontaktformular her.

Mexicansk catering til alle typer arrangementer

Uanset hvilket arrangement du skal afholde kan du få maden leveret til døren. Vi har erfaring med både konfirmation, bryllup, reception og alt der imellem. Du er derfor garanteret, at jeres mexicanske menu er velsmagende, frisk og der altid vil være noget til enhver smag.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere mexicansk catering til dit selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.