begravelses Menuer

Fra: 59kr

Lad os tage os af alt det vi kan. Så I får tid og overblik.

Se menuBestil her

Mad til begravelse

I en svær tid hvor der er mange andre praktiske og følelsesmæssige udfordringer. Kan vi tilbyde en række tilbud i forbindelse med bisættelse.

Vil du høre mere eller bestille til jeres kommende arrangement, er du mere end velkommen til at ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Frokostbuffet: 149kr

Lune deller med surt. 

Lun leverpostej med bacon og ristede champignons. 

Oksespegepølse med pickles og rå løg. 

Landskinke med italiensk salat og sennep. 

Hjemmebagt langtidshævet flutes, rugbrød og smør. 

Hjemmebagt æblekringle.

KAFFEBORD: 124KR

Hjemmebagte boller med smør, ost, landskinke og syltetøj. 

Æblekringle med frisk vanillecreme. 

Kaffe, the, isvand ad libitum under hele arrangementet. 

3-KANT SANDWICH: 59 KR.

F.eks.: 

Landskinke, emmentaler, tomat, sennepscreme. 

Kyllingesalat med bacon, karry og tomat. 

Oksesteg med tomatchutney og mild peberrodscreme.

Catering til hele Storkøbenhavn og Midtsjælland

Hos Det Smagsfulde Køkken leverer vi menuer til hele København og Midtsjælland. Når I bestiller jeres menu, kommer det altid anrettet på fade, så I skal gøre så lidt som overhovedet muligt. Det giver mulighed for at nyde arrangementet med gæsterne og ikke hele tiden skulle forholde sig til at skulle fylde op, holde øje med komfuret eller have stress i dagene op til.

Glem alt om opvasken
Når du har bestilt catering fra Det Smagsfulde Køkken, behøver du ikke skænke opvasken en tanke. Når I er færdig med at spise, skal fadene bare placeres i de samme kasser, som de ankom i, så afhenter vi de beskidte fade og kasser, når det passer ind i dit skema.

Vi lader årstidens gode råvarer sætte menuen

Ring til os i dag og få en snak med en af vores dygtige kokke om muligheden for at få skræddersyet en menu til jeres kommende arrangement. Det giver jer muligheden for at servere præcis de retter, I ønsker. Vi kan kontaktes på tlf.53 63 56 14 eller i vores kontaktformular herunder.

Catering til alle typer arrangementer

Uanset hvilket arrangement du skal afholde kan du få maden leveret fra Det Smagsfulde Køkken. Vi har erfaring med både konfirmation, bryllup, reception og alt der imellem. Du er derfor garanteret, at jeres menu er velsmagende, frisk og der altid vil være noget til enhver smag.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere catering til dit selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.