Asiatisk Menu

Fra: 199kr

Vores asiatiske buffeter og retter er en samling af de bedste retter fra hele Asien. Vi kombinerer sødt, salt, surt, bitter og naturligvis umami til en sublim madoplevelse.

Se menuBestil her

Asiatisk catering

Hos Det Smagsfulde Køkken kan vi levere asiatisk catering til hele København. 

Vores asiatiske buffeter og retter er en samling af de bedste retter fra hele Asien. Vi kombinerer sødt, salt, surt, bitter og naturligvis umami til en sublim madoplevelse. 

Vil du høre mere eller bestille til dit kommende arrangement, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

asiatisk menu: 199kr

Vælg 2 varme retter serveret med Stegte nudler med grøntsager samt Ris med æg og sort sesam.

 Varmt: 

Forårsruller med soyasauce. 

Svinekød chop suey. 

Stegt kylling med sursød sauce. 

Okse i rødkarry sauce. 

Fisk med sur-sød sauce. 

TILVALG: + 15KR.

Edamame bønner. 

Soya. 

Rejechips: + 25kr. 

Sød chili sauce. 

Teriyakisauce.

Tang salat.

Wasabi.

Asiatisk catering til hele Storkøbenhavn og Midtsjælland

Hos Det Smagsfulde Køkken leverer vi asiatiske menuer til hele København og Midtsjælland. Når du bestiller vores asiatiske menu, kommer det altid anrettet på fade, så du skal gøre så lidt som overhovedet muligt. Det giver dig mulighed for at nyde arrangementet med dine gæster. 

Det Smagsfulde Køkken tilbyder et bredt udvalg af retter fra den asiatiske madkultur. Vi serverer de mest velkendte retter. Vi vil også meget gerne lave andre retter, så frem I har andre ønsker. Så uanset om du leder efter de mere kendte retter, eller om du vil udfordre dine gæsters smagsløg med helt nye smage, så laver vi en menu, der passer til jeres ønsker og behov. 

Glem alt om opvasken
Når du har bestilt catering fra Det Smagsfulde Køkken, behøver du ikke skænke opvasken en tanke. Når I er færdig med at spise, skal fadene bare placeres i de samme kasser, som de ankom i. Så afhenter vi de beskidte fade og kasser, når det passer ind i dit skema.

Vi lader årstidens gode råvarer sætte menuen

Hos Det Smagsfulde Køkken har vi altid fokus på årstidens råvarer. Vi forsøger som udgangspunkt at sammensætte og kreere sæsonbaserede menuer og retter, der har noget til enhver smag. Vi er ikke bange for at eksperimentere med nye smage og råvarer, for hele tiden at holde det vegetariske køkken nyt og spændende. 

 Vi har altid fokus på autenticitet og kvalitet. Det betyder, at vi gør os stor umage for at fremkalde de smage, du selv kan opleve, når du rejser i Asien. Vi bruger friske råvarer af høj kvalitet. Catering med asiatisk mad vil med sikkerhed være en succes blandt både børn og voksne.

 Kontakt os i dag og få en snak med en af vores kokke om muligheden for at få skræddersyet en menu til dit kommende arrangement. Det giver dig muligheden for at servere præcis de retter, du ønsker. Vi kan kontaktes på tlf.53 63 56 14 eller i vores kontaktformular her.

Asiatisk catering til alle typer arrangementer

Uanset hvilket arrangement du skal afholde kan du få maden leveret af Det Smagsfulde Køkken. Vi har erfaring med både konfirmation, bryllup, reception og alt der imellem. Du er derfor garanteret, at jeres asiatiske menu er velsmagende, frisk og der altid vil være noget til enhver smag.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere asiatisk catering til dit selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.