Vegetar Menu

Fra: 139kr

Stegt squash paneret med pankorasp. Confitterede jordskokker.

Broccolisalat med blå druer og ravigottedressing (pikant sød sennep). m.m

Lun salat af grillet blomkål med varme krydderier.

Dampet sommersalat med agurk, radisse og rygeostcreme (kold)

2 slags tapanade: oliven og soltørret tomat.

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør.

Se menuBestil her

Vegetarisk catering

Hos Det Smagsfulde Køkken kan vi levere vegetarisk catering til hele København. Vi brænder for det “grønne køkken”, og har derfor kreeret en vegetarisk menu, der både kan leveres som tilføjelse til vores andre menuer eller som en menu for sig selv.

Vil du høre mere eller bestille til dit kommende arrangement, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Vegetar menu: 139kr

Stegt squash paneret med pankorasp. Confitterede jordskokker.

Broccolisalat med blå druer og ravigottedressing (pikant sød sennep). m.m

Lun salat af grillet blomkål med varme krydderier.

Dampet sommersalat med agurk, radisse og rygeostcreme (kold)

2 slags tapanade.

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør.

Vegetarisk catering til hele Storkøbenhavn og Midtsjælland

Hos Det Smagsfulde Køkken leverer vi vegetarmenuer til hele København og Midtsjælland. Når du bestiller vores vegetariske menu, kommer det altid anrettet på fade, så du skal gøre så lidt som overhovedet muligt. Det giver dig mulighed for at nyde arrangementet med dine gæster og ikke hele tiden skulle forholde dig til at skulle fylde op, holde øje med komfuret eller have stress i dagene op til.

Glem alt om opvasken
Når du har bestilt catering fra Det Smagsfulde Køkken, behøver du ikke skænke opvasken en tanke. Når I er færdig med at spise, skal fadene bare placeres i de samme kasser, som de ankom i, så afhenter vi de beskidte fade og kasser, når det passer ind i dit skema.

Vi lader årstidens gode råvarer sætte menuen

Hos Det Smagsfulde Køkken har vi altid fokus på årstidens råvarer. Vi forsøger som udgangspunkt at sammensætte og kreere sæsonbaserede menuer og retter, der har noget til enhver smag. Vi er ikke bange for at eksperimentere med nye smage og råvarer, for hele tiden at holde det vegetariske køkken nyt og spændende. Med vegetarisk catering fra os, er du med andre ord garanteret, ikke at blive spist af med en kedelig grøn salat.

Ring til os i dag og få en snak med en af vores dygtige kokke om muligheden for at få skræddersyet en menu til dit kommende arrangement. Det giver dig muligheden for at servere præcis de retter, du ønsker. Vi kan kontaktes på tlf.53 63 56 14 eller i vores kontaktformular her under.

Vegetarisk catering til alle typer arrangementer

Uanset hvilket arrangement du skal afholde kan du få maden leveret vegetarisk. Vi har erfaring med både konfirmation, bryllup, reception og alt der imellem. Du er derfor garanteret, at jeres kødfri menu er velsmagende, frisk og der altid vil være noget til enhver smag.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere vegetarisk catering til dit selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.