Smørrebrød

Alt fra håndmadder til højtbelagt. Fra: 18kr
Se menuBestil her

 

Alle typer fås som håndmadder 18kr (uspecificeret).

luksus 35kr

Har I andre ønsker så skriv eller ring endelig. Dette er eksempler på hvad vi kan have på menuen. Hvis I ønsker specifik besked, så ring gerne og hør hvad vi tilbyder på dagen.

Karrysild med æg, kapers og tomat. 

Marineret sild med rå løg, karse og kapers. 

Æg, rejer, citron og mayonnaise. 

Stjerneskud: Fiskefilet, mayonnaise, rejer, citron, dild.

Dyrlægens natmad: Leverpostej, sky, saltkød, løg og karse.

Landskinke italiensk salat, tomat. 

Hjemmestegt frikadelle med surt, og rødkål. 

Rullepølse med sky, karse og rå løg.

Salami med pickles, ristede løg og tomat. 

Leverpostej med bacon, surt og champignon.

Roastbeef med pickles, ristede løg, peberrod.

Hønsesalat med bacon og champignon.

Kartoffel, mayonnaise, purløg og ristede løg.

Der kan forekomme tillæg ved ekstradyrt pålæg.

 

 

 

 

FRA 18 KR PER SMØRREBRØD.

 Hos Det Smagsfulde Køkken kan vi levere både traditionelt og mere moderne smørrebrød.

Vil du høre mere eller bestille til dit kommende arrangement, er du mere end velkommen til at ring til os på tlf. 53635614. eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Alle typer fås som håndmadder: 18kr og luksus: 35kr.

Der kan forekomme ændrede priser ved typer med dyrt pålæg.

En rig variation af smørrebrød med fokus på det gode håndværk.

Højtbelagt luksus, traditionelt eller lækre håndmader? Smørrebrød kommer i forskellige former og størrelser. Minismørrebrød til receptionen eller højtbelagt luksussmørrebrød til barnedåben? Med fokus på gode håndværk og råvarernes kvalitet, anretter vi smørrebrød som ikke kun er bestemt ud fra jeres ønsker – men også smager fantastisk. Smørrebrød tilhører den danske kultur, er velsmagende og godt til alle slags begivenheder – om det er konfirmation, bryllup eller begravelse der skal fejres, mindes og hædres, så sørger vi for at gæsterne bliver forkælet med smørrebrød af bedste kvalitet.

 

Sammensæt din egen smørrebrødsmenu, og få en traditionel dansk smagsoplevelse

Traditionelt dansk smørrebrød er perfekt til festbordet, firmafesten, barnedåben eller en kommende fødselsdagsfest. Hos Det Smagsfulde Køkken tilbyder vi en skræddersyet smørrebrødsmenu baseret på stolte danske madtraditioner, men også ud fra dine ønsker. 

Ring til os i dag og få en snak med en af vores dygtige kokke om muligheden for at få skræddersyet en menu til dit kommende arrangement. Det giver dig muligheden for at servere præcis de retter, du ønsker. Vi kan kontaktes på tlf. 53635614 eller i vores kontaktformular her.

 

Smørrebrød forbindes i dag med indbydende højbelagte med velsmagende råvarer og flot pynt – og det er netop, det vi lægger vægt på hos Det Smagsfulde Køkken, når vores gæster bestiller smørrebrød.

 

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere smørrebrød til jer så ring meget gerne på: tlf. 53635614. eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.