middelhavsbuffet

Fra: 249kr

En samling af det bedste fra Middelhavsområdet.

Se menuBestil her

middelhavs buffet

Vitello tonato: Tyndt skåret kalvekød med pikant tunsauce, høvlet parmesan og kapers. 

Pasta vendt i tomatpesto med milde oliven, friske krydderurter og sprøde kerner. 

Marinerede og grillede peberfrugter i olie og hvidløg på bund af romainesalat. 

Italienske pølser med oliven. 

Tomatsalat med  urtepesto, hakket rødløg og mozzarella. 

Kartoffelsalat med sennepshonningmarinade og friske krydderurter. 

Hummus. 

Tzatziki

Tilvalg

Salat med citronrimmet laks vendt med dild og friske salater: + 25kr.

 

Carpaccio af okseinderlår med parmesan, spæd salat, kæmpekapers og mild peberrodscreme: + 30kr

 

Grillet oksefilet, marineret og vendt i grøn salat med emmentaler, sprøde kerner og dressing af honning og grov sennep: + 35kr

 

Cæsarsalat: Romainesalat med grillet kylling, brødcroutons, bacon og parmesan: + 30kr

En stor samling af de bedste lokalretter fra området omkring Middelhavet. Spændende, velsmagende og over i købet også ofte sunde. Hvis det skal være lækkert og let. Så er Middelhavsbuffet den ideelle løsning. 

Glem alt om opvasken
Når du har bestilt catering fra Det Smagsfulde Køkken, behøver du ikke skænke opvasken en tanke. Når I er færdig med at spise, skal fadene bare placeres i de samme kasser, som de ankom i, så afhenter vi de beskidte fade og kasser, når det passer ind i dit skema.

Vi lader årstidens gode råvarer sætte menuen

Hos Det Smagsfulde Køkken har vi altid fokus på årstidens råvarer. Vi forsøger som udgangspunkt at sammensætte og kreere sæsonbaserede menuer og retter, der har noget til enhver smag. Vi er ikke bange for at eksperimentere med nye smage og råvarer.

Ring til os i dag og få en snak med en af vores dygtige køkkenchef om muligheden for at få skræddersyet en menu til dit kommende arrangement. Det giver dig muligheden for at servere præcis de retter, du ønsker. Vi kan kontaktes på tlf.53 63 56 14 eller i vores kontaktformular her.

Middelhavsbuffet til alle typer arrangementer

Uanset hvilket arrangement du skal afholde kan du få maden leveret fra Det Smagsfulde Køkken. Vi har erfaring med både konfirmation, bryllup, reception og alt der imellem. Du er derfor garanteret, at jeres menu er velsmagende, frisk og der altid vil være noget til enhver smag.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere middelhavs delkatesser til dit selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.