event Menu

Fra: 129kr

Maden er en væsentlig del af totaloplevelsen ved dit event

Vi har stor erfaring i at levere mad til events af alle størrelser.

Lad os høre om dit event. Så skræddersyr vi gerne en løsning ud fra dit budget og dine ambitioner.Vi portionsanretter naturligvis også i disse coronatider.

 

Se menuBestil her

Event catering

Events indebærer ofte store og komplekse logistiske udfordringer. Med os som leverandører kan I trygt lægge jeres cateringbehov i sikre hænder. Kontakt os venligst angående ønsker, økonomi osv. Så designer vi maden lige efter jeres ønsker. 

Vil du høre mere eller bestille til dit kommende arrangement, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

3eventmenuer

EKSEMPEL PÅ BUFFET TIL EVENT: FRA 129KR.

Bagte kyllingoverlår med citrontimian. 

Ristede rodfrugter med rosmarin. 

Mild pastasalat med creme fraiche og ærter. 

Grøn spæd salat med, balsamicocreme, croutons, cherrytomater og parmesan. 

Flødekartofler. 

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør. 

TILVALG:

Ceviche(limemarineret laks), mango og sat avokado. +35kr 

Lufttørret skinke med melon. +20kr 

Små frikadeller.+30kr 

Hvedekernesalat med citron, små tomater og friske krydderurter. +15kr 

Frugtspyd med melon og druer.+15kr 

Jordbær dyppet i chokolade. +25kr 

Saftig chokoladekage  med råmarinerede skovbær og frisk vanillecreme. +35kr.

Eventcatering til hele Storkøbenhavn og Midtsjælland

Til store arrangementer hvor det er vigtigt at holde økonomien på et fornuftigt niveau og samtidig sørger for at alle kan spise med.

Hos Det Smagsfulde Køkken leverer vi eventmenuer til hele København og Østsjælland. Når du bestiller vores eventmenuer, kommer det altid anrettet på fade, så du skal gøre så lidt som overhovedet muligt. 

Glem alt om opvasken
Når du har bestilt catering fra Det Smagsfulde Køkken, behøver du ikke skænke opvasken en tanke. Når I er færdig med at spise, skal fadene bare placeres i de samme kasser, som de ankom i, så afhenter vi de beskidte fade og kasser, når det passer ind i dit skema.

Skrædderyede menuer. 

Uanset om det er et foredrag, en fest, et seminar eller en konference I skal afholde, så kan vi skræddersy en menu der både passer til jeres ønsker og pengepung.

Ring til os i dag og få en snak med en af vores dygtige kokke om muligheden for at få skræddersyet en menu til dit kommende arrangement. Det giver dig muligheden for at servere præcis de retter, du ønsker. Vi kan kontaktes på tlf.53 63 56 14 eller i vores kontaktformular herunder.

Event catering til alle typer arrangementer

 Hvis I ønsker det, kan vi levere mad, der er konceptudviklet med baggrund i din virksomhed eller dit event. Så virksomhedens brand eller udtryk går igen i maden. 

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere event catering til dit selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.