Tapas Menu

Fra: 129kr

Hvis I skal holde reception i firmaet, cocktailparty, barnedåb, bryllup, julefrokost, studenterfest, konfirmation, fødselsdag, sølvbryllup eller forkæle vennerne privat, så er tapas en rigtig god idé. Tapasretterne kan sammensættes, så de passer til alle typer af arrangementer.

Se menuBestil her

Tapasmenuer

 

Tapaskonceptet indeholder uendelige variationsmuligheder. Det passer til enhver lejlighed og årstid. Vi vil meget gerne være med til at specialdesigne præcis den sammensætning der passer til jeres selskab

Vil du høre mere eller bestille til dit kommende arrangement, er du mere end velkommen til at ringe på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Tapas

 GRUNDPAKKE NR 1: 129KR.

Parmaskinke med honningmelon. 

Marinerede oliven. 

Frugtspyd med druer og vandmelon. 

Langtidshævet flutes og økologisk smør.

Emmentaler med bagte duehjertetomater på spyd. 

Kyllingspyd viklet i røget bacon. 

GRUNDPAKKE NR 2: 179KR.

Parmaskinke med honningmelon. 

Gravad okse med wasabimayo og spæd salat, på sprød crouton. 

Chorizo i skiver med pesto og basilikum. 

Oliven tapanade. 

Emmentaler med hjemmelavet kompot med havtorngelé. 

Gorgonzola med rosmarinhonning. 

Marinerede oliven. 

Frugtspyd med druer og vandmelon. 

Langtidshævet flutes og økologisk smør.

GRUNDPAKKE NR 3: 229KR

Ceviche: limemarineret laks, med mangodressing, ærtemole, ærteskud, granatæble og spæd salat. 

Vitello tonatto: kalvekød med tunsauce, parmesan og kapers. 

Grillspyd: kylling satay med peanut, ingefær, kokos og chili. 

Gravad okse på crouton med peberrodscreme, spæd salat og brøndkarse. 

Piment (brændt rød peber) med rygeost/honningcreme på pumpernikkel. 

Marinerede oliven. 

Hjemmebagt langtidshævet brød og økologisk smør. 

 

GRUNDPAKKE 4: 219KR

Serranoskinke 2 skiver. 

2 typer Salami 2 x 2 skiver. 

Piment (brændt rød peber) med rygeost/honningcreme på sprød crouton. 

Chorizo 2 skiver 

ChampignonPaté 

Gorgonzola og Vesterhavsost. 

Tomatpesto 

Oliventapanade 

Langtidsbagte tomater 

Cornichons 

3 typer marinerede oliven 

Langtidshævet brød og økologisk smør.

Tapas catering til hele Storkøbenhavn og Midtsjælland

Hos Det Smagsfulde Køkken leverer vi tapasmenuer til hele Sjælland. Når du bestiller vores vegetariske menu, kommer det altid anrettet på fade, så du skal gøre så lidt som overhovedet muligt. Det giver dig mulighed for at nyde arrangementet med dine gæster.

Hvis I skal holde reception i firmaet, cocktailparty, barnedåb, bryllup, julefrokost, studenterfest, konfirmation, fødselsdag, sølvbryllup eller forkæle vennerne privat, så er tapas en rigtig god idé. Tapasretterne kan sammensættes, så de passer til alle typer af arrangementer.

Glem alt om opvasken
Når du har bestilt catering fra Det Smagsfulde Køkken, behøver du ikke skænke opvasken en tanke. Når I er færdig med at spise, skal fadene bare placeres i de samme kasser, som de ankom i, så afhenter vi de beskidte fade og kasser, når det passer ind i dit skema.

Vi lader årstidens gode råvarer sætte menuen 

Tapas er jo som bekendt små retter, men får man mange små retter, så ender det med et festmåltid og det er netop idéen bag dette koncept, hvor vi har valgt nogle af de bedste og mest populære tapasretter og sammensat dem i forskellige tapasbuffeter.

Ring til os i dag og få en snak med vores dygtige køkkenchef om muligheden for at få skræddersyet en menu til dit kommende arrangement. Det giver dig muligheden for at servere præcis de retter, du ønsker. Vi kan kontaktes på tlf.53 63 56 14 eller i vores kontaktformular herunder.

Tapas til alle typer arrangementer

Uanset hvilket arrangement du skal afholde kan du få maden leveret af os. Vi har erfaring med både konfirmation, bryllup, reception og alt der imellem. Du er derfor garanteret, at jeres tapasmenu er velsmagende, frisk og at der altid vil være noget til enhver smag.

En god måde, hvor man i stedet for at smage én forret og én hovedret, får smagt mange flere retter. Hos os får du de traditonelle tapasretter. De samme tapasretter, som du ville få serveret, hvis du skulle blive inviteret hjem til en spansk familie en søndag til frokost. Her kræses der altid lidt ekstra om familien, idet søndagsfrokosten er samlingspunktet for mange spanske familier.

 

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

 Da tapas dækker over en næsten uendelig variation af småretter, er I naturligvis meget velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan designe præcis den sammensætning I ønsker. Vores tapasmenuer er tænkt som en variation over receptionsmad. Vi bruger meget tid på delikate små anretninger.  Hvis man ønsker et rigtigt solidt måltid, henviser vi til vores frokostbuffeter eller andet.

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere tapas til dit selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.