Spansk buffet

Fra: 179kr
Se menuBestil her

Spansk catering

Hola! Originale spanske delikatesser af højeste kvalitet. Som “Mama” selv ville lave dem. Vi har udvalgt nogle af de bedste og lækreste specialiteter fra det Spanske køkken.

Vil du høre mere eller bestille til dit kommende arrangement, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

2spansk menu: 179kr 

Filete de cerdo con salvia, ajo y enebro: Svinefilet med salvie, hvidløg og enebær.  

Tortilla:  spansk kartoffelomelet. 

 Champiñones El Guanche: Friske champignoner stegt med peberfrugt, løg og pikant spansk pølse.  

Papas arrugadas con mojo Romanesco. 

Små saltede kartofler med hjemmelavet romanescodressing.  

  Pan y ali-oli: Brød og hjemmelavet hvidløgsmayonnaise. 

TILVALG:

 Små “medium” stærke peberfrugter fyldt med flødeost og krydderurter: +25kr 

Albondigas: Krydrede spanske frikadeller af oksekød: +25kr

Montaditos de majado de aceitunas.  

Canapé med hjemmelavet oliventapanade, flødepeberrod og cherrytomat: +25kr

Tomattærte med feta, chili og hvidløg: 25kr 

Chorizoskiver med ristede kartofler, rød peber og løg: + 25kr 

Kyllingefilet med parmasan og bacon: + 25kr 

Finthakket tomat, løg, peberfrugt og persille blandet med kylling : + 25kr 

Grillede røde peberfrugter med olivenolie og persille: +20kr 

Små stykker panerede kyllingefiléter: + 25kr 

Tynde skiver af sortfodsskinke: + 25kr

Levering af buffeter til hele Storkøbenhavn og Midtsjælland

Hos Det Smagsfulde Køkken leverer vi menuer til hele København og Midtsjælland. Når du bestiller vores Spanske menu, kommer det altid anrettet på fade, så du skal gøre så lidt som overhovedet muligt. Glem alt om opvasken
Når du har bestilt catering fra Det Smagsfulde Køkken, behøver du ikke skænke opvasken en tanke. Når I er færdig med at spise, skal fadene bare placeres i de samme kasser, som de ankom i, så afhenter vi de beskidte fade og kasser, når det passer ind i dit skema.

Vi lader årstidens gode råvarer sætte menuen

Hos Det Smagsfulde Køkken har vi altid fokus på årstidens råvarer. Vi forsøger som udgangspunkt at sammensætte og kreere sæsonbaserede menuer og retter, der har noget til enhver smag. Vi er ikke bange for at eksperimentere med nye smage og råvarer, for hele tiden at holde det spanske køkken nyt og spændende. Med catering fra Det Smagsfulde Køkken, er du med andre ord garanteret en autentisk Spansk oplevelse. 

Ring til os i dag og få en snak med en af vores dygtige kokke om muligheden for at få skræddersyet en menu til dit kommende arrangement. Det giver dig muligheden for at servere præcis de retter, du ønsker. Vi kan kontaktes på tlf.53 63 56 14 eller i vores kontaktformular.

Spansk catering til alle typer arrangementer

Uanset hvilket arrangement du skal afholde kan du få maden leveret fra Det Smagsfulde Køkken. Vi har erfaring med både konfirmation, bryllup, reception og alt der imellem. Du er derfor garanteret, at jeres menu er velsmagende, frisk og der altid vil være noget til enhver smag. Hvis I har særlige ønsker, så lad os tage en snak om det, så vi kan lave præcis den menu I ønsker.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Har du spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for, om vi skal levere catering til dit selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer, som I vil elske.

Det Smagsfulde Køkken

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring som kok og køkkenchef i restaurationsbranchen. Med en bred baggrund der bl.a. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.