Catering & Festmad

Vi laver den mad I ønsker. Festmad skræddersyet til jeres arrangement.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere præcis den mad der passer til jeres arrangement. Under byg selv menu kan I finde vores foreslag til menuer der rammer de allerfleste, men har I andre ønsker eller tilføjelser, så skriv eller ring endelig. Så skræddersyer vi jeres menu.

Design jeres egen menu

Catering til alle arrangementer

Indsæt tekst her. 

Påsken er for alle – Veganske alternativer til menuen

Hos Det Smagsfulde Køkken er vi ikke bange for at udfordre de traditionsrige retter for at alle kan være med. Vi har derfor udarbejdet vores egne veganske alternativer, som selv de ældste og mest traditionsbundne gæster kan være med på.

 

Er du på udkig efter anderledes påskefrokost buffet, kan du tjekke alle vores menuer ud her.

Derfor skal du bestille påskefrokost menu ud af huset

Påsken er for de fleste en lille ekstra tiltrængt ferie. Derfor synes vi heller ikke, at du skal bruge den på at kokkerere og vaske op.

Når du bestiller en påskefrokost menu ud af huset køber du med andre ord dig selv tid og overskud til at hygge med dem du har kær. Under frokosten skal du ikke foretage dig andet end at sætte fadene på bordet og efterfølgende placere dem i de kasser de ankom i.

Sammensæt din menu og få den leveret anrettet

Når du bestiller en påskefrokost menu ud af huset leverer vi til døren. Vi har på forhånd anrettet det hele på fade, så du næsten ikke behøver røre en finger! Har du bestilt kød, har vi dog undladt at skære det ud, da godt kød bør spises lige efter det er blevet skåret. For os er det vigtigt, at du føler, at du skal lave så lidt som muligt og på den måde nyder frokosten og selskabet til fulde.

… Vi tager desuden også opvasken
Den uoverskuelige opvask behøver du/I ikke bekymre dig om. Når I er færdige med at spise, skal I blot placere fadene i de kasser maden ankom i, så afhenter vi kasserne og klarer opvasken – nemmere bliver det næsten ikke.

Giv os et kald i dag og hør mere om vores påskefrokost buffet

En påskefrokost skal være for alle. Det betyder at I selv kan sammensætte jeres menu ud fra ønsker og behov. Skal nogle af retterne være vegansk? Eller skal påskefrokosten være lidt utraditionel? Så kan det sagtens lade sig gøre. Kontakt os i dag, hvis du har specielle ønsker til maden.  

Vil du høre mere om vores påskefrokost buffet eller bestille til jeres selskab, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 53 63 56 14 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Kontakt
Det Smagsfulde Køkken

Kontakt os for yderligere information og tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.
Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Ring til os på tlf. 53 63 56 14 eller udfyld formularen herunder.