Frokostordning Dejlig, sund og velsmagende

Gratis prøveperiode: Ring 53635614 eller udfyld formular i bunden af siden. RABAT VED STØRRE LEVERINGER.

Skræddersyet frokostordning for din virksomhed.

 

Bestil her

Vores frokostordning kan f.eks. inkludere:

  • 3 typer skiftende pålæg med passende tilbehør
  • 2 blandede salater
  • Salatbar med 5 faste elementer og 1 skiftende
  • Hjemmelavet dressing 2 gange om ugen
  • Nybagt langtidshævet madbrød
  • Rugbrød i skiver med økologisk smør
  • Ad libitum balsamico, olivenolie, croutons og ristede kerner

Kompletter evt. din frokostordning med

  • Dagens varme ret: +15 kr
  • “Sødt” en gang om ugen: +5 kr
  • Ekstra pålæg: +5 kr
  • Ostefad: +5 kr
  • Ekstra pålæg: +5 kr
  • blandet salat: +5 kr

Eksempel på Ugemenu.

Vores frokostordning kan inkludere.
Fast salatbar: spæd salat, revet gulerod, majs, ærter, tomat, agurk
Ad libitum: økologisk smør, olivenolie, balsamico, ristede kerner og croutons.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Varmt

Asiatisk nakkekam med grøntsauté, grillede citroner og ris

Fiskefrikadeller med dildkartofler, citron og tartaresauce,
Biksemad med hjemmesyltede rødbeder, HP og estragonsauce.
Lasagne
Coq au vin på hvidvin. Vilde grønsagsris.

4 x pålæg

Torskerogn med remoulade, dild og citron

Cervelatpølse med oliven og syltet rødløg.

Rullepølse med sky og rå løg.

Vitello tonnato.

Kogte æg med estragonmayonnaise, dild og cherrytomater.

Oksesteg med ribsgelé, flødepeberrod og pickles.

Lun leverpostej med bacon og ristede svampe.

Røget nakke med æble/løgchutney.

Marineret sild med rå løg, kapers og karse.

Dyrlægens natmad.

Parmaskinke med netmelon og basilikum.

Medister med æbletimiankompot og hjemmesyltede rødbeder.

Røget makrel med radiser, karse og æggestand.

Krosalami med ristede løg og remoulade.

Landskinke med italiensk salat.

Okseterrine med æblechutney og peberrod.

Makrelsalat med hjemmerørt mayonnaise.

Oksesteg peberrod og bagte tomater.

Charcuterifad.

Ribbensteg med apelsin og asier.

Salat

Fransk kartoffelsalat med æg, grov sennepsvinaigrette og friske krydderurter.

Blommetomat, parmesandressing, grønne bønner, oliven og bacon

Gule beder med grov urteemulsion, dampet porre og krydderurter.

Ristet blomkål med karry, sort sesam, frisk krydderurter og syltede rødløg

Marineret rødkål med appelsiner, græskarkerner og ricotta.

Kikærtesalat ala humus.

Bagte tomater med mango og basilikum.

Lyndampet rosenkål med citronvinaigrette, spæd spinat, tranebær og sort sesam.

Bagte rødbeder, balsamicoglace, peberrod rucola og blommer.

Blomkålscouccous med tranebær, citron og frisk dild.

Ost & Sødt

Dressing
cremefraichedressing med purløg
2 x ost
Sort Castello med rosmarinhonning.

Fransk landbrie med solbærsyltetøj.

Sødt
Kærnemælks panna cotta med skovbærcoulis og citronmelisse

Dressing
Thousand island

2 x ost
Emmentaler i stave med blå druer.

Rørt friskost med havtorngelé.

Gode råvarer

I Det Smagsfulde Køkken lægges der stor vægt på årstidens gode råvarer og en smagfuld oplevelse. Vi kreerer og sammensætter et udvalg af lækre retter og menuer som I vil elske.

 

Lavet efter de 10 KOSTRÅD

Maden er som udgangspunkt lavet efter de 10 kostråd, men hvis der skal bruges fløde eller smør viger vi heller ikke tilbage fra det.

 

Økonomiske fordele:

Der er fra Statens side lavet en række fordele for firmaer der vælger at støtte deres medarbejdere med en madordning.

Læs mere på: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234881 

Sunde medarbejdere.

Hos Det Smagsfulde Køkken skaber vi smagsfulde spændende madoplevelser, der er sunde og nærende. Vi tilbereder alt fra bunden af årstidens friske råvarer.
Der er mange gode årsager til at styrke dine medarbejderes sundhed. Sunde medarbejdere skaber energi, velvære, glæde, effektivitet og et forbedret arbejdsmiljø. Med fokus på sunde og nærende kostvaner på arbejdspladsen styrker du dine medarbejderes helbred og forebygger stress, minimerer sygemeldinger og styrker medarbejdernes ydeevne.

Stor erfaring inden for frokostløsninger

Køkkenchef Anders Thorvaldsen har stor erfaring inden for frokostløsninger. Med en bred baggrund der bla. spænder fra Kong Hans til opskriftudvikler for Meyers, er I sikret en velsmagende og varieret frokostløsning. Udover at være uddannet kok har Anders også gennemgået Køkkenlederuddannelsen med topkarakterer. Køkkenlederuddannelsen fokuserer på daglig produktion af mad til raske mennesker. Der fokuseres både på det gastronomiske, sundhedsmæssige og økonomiske, som vil komme jer til gode.

Vi leverer naturligvis også gerne til fester, møder og andre arrangementer.

Fordele med vores frokostordning

  • Skræddersyer den perfekte frokostordning til jeres firma.
  • Tilbyder at levere en lækker og sund frokost til jer hver dag
  • Producerer høj kvalitet til en fornuftig pris, uden fordyrende mellemled
  • Et stabilt firma med få kunder, så ingen bliver ”et nummer i køen”
  • Prioriterer den direkte kontakt højt. Det gør, at vi løbende kan justere efter jeres lyst, økonomi og behov
  • Fleksible omkring skiftende antal spisende personer
  • Udgangspunkt i klassiske genkendelige retter fra ind og udland, med fokus på den gode smag

For yderligere information og tilbud.

Kontakt Det Smagsfulde Køkken. Vi glæder os til at høre fra jer.

Ring til os på tlf. 53635614, skriv på: info@detsmagsfuldekoekken.dk eller udfyld formular.

Vi vil meget gerne svare på spørgsmål og bestræber os altid på at kunne imødekomme alle forespørgsler.

Kontakt os allerede i dag

Det Smagfulde Køkken ApS
CVR: 34609284

Køkkenchef: Anders Thorvaldsen
Tlf: 53635614
E-mail: info@detsmagsfuldekoekken.dk

Vi samler på glade kunder

Perfekt service, lækker mad og fair priser – Tak for jeres bidrag til et fantastisk havebryllup!

Jeg kan faktisk ikke sætte fingeren på noget negativt i forbindelse med vores oplevelse med Det Smagfulde Køkken – alt var super!

Kærlig hilsen Thea